Diensten

Verwarming

Verwarming

EWK Technics is thuis in alle soorten van verwarmingsinstallaties:

  • Vervangen en plaatsen van condensatieketels
  • Lucht/water en geothermische warmtepompen
  • Gasabsorptiewarmtepompen
  • Stookplaatsen
  • Vloerverwarming
  • Radiatoren
  • Luchtverwarming

Het EWK Technics team helpt u de juiste keuzes maken door beroep te doen op zijn ruime professionele ervaring. We adviseren u zo objectief mogelijk over de verschillende opties en mogelijkheden. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners zoals Viessmann, Vaillant en Weishaupt.

Sanitair

Sanitair

EWK Technics levert en plaatst uw sanitaire toevoer- en afvoerleidingen en werkt samen met partners zoals Desco en Facq voor de toestellen en meubilair. Deze partners ontvangen u graag in hun ruime toonzaal waar u in alle rust en onder professionele begeleiding uw keuze kan maken en wij installeren nadien vakkundig alle gekozen materiaal. We staan garant voor een vlotte en goede service zodat u jarenlang zorgeloos kan genieten van uw mooie badkamer of wellness ruimte.

Ventilatie

Ventilatie

EWK Technics ontwerpt en installeert de meest moderne ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties. De meest complexe installaties hebben geen geheimen voor ons. We kunnen u op basis van onze jarenlange ervaring en degelijke kennis van de meest actuele beschikbare technieken een installatie op maat voorstellen. Hierin worden we bijgestaan door onze partners Vasco, Cairox en Flaktgroup.

Airconditioning

Airconditioning

Als koeltechnisch gecertificeerd bedrijf is EWK Technics een betrouwbare partner om kwalitatieve koelinstallaties (airco's) te bouwen voor zijn klanten. We leveren en installeren éénvoudige split-systemen bij particulieren maar hebben eveneens veel ervaring in grotere VRF installaties en ijswatersystemen. We zijn gecertificeerd dealer van de Daikin en Cairox producten.

Zonne-energie

Zonne-energie

EWK Technics levert en plaatst zowel fotovoltaïsche zonnepanelen, opslagsystemen (batterijen) als zonneboilers. We hebben bijzondere aandacht voor het eigen gebruik van de opgewekte energie en werken hiervoor samen met gerenommeerde merken zoals Viessmann, Fronius en Smappee om uw energie te meten en zo veel mogelijk zelf te gebruiken.

Elektriciteit

Elektriciteit

Voor de klanten waar EWK Technics een HVAC of zonne-installatie plaatst bieden we ook de mogelijkheid om eenvoudige elektriciteitswerken uit te voeren. We zijn er van overtuigd dat voor eenvoudige projecten de uitvoering van alle technieken en werken door één en dezelfde vakman een absolute meerwaarde kan zijn voor zowel de bouwheer, architect als projectontwikkelaar. Meer en meer zal er nood zijn aan een integratie tussen verwarming, ventilatie, koeling en elektrische installaties zoals toegangscontrole en energiebeheer. We kunnen o.a. op basis van het Smappee systeem uw elektrische verbruikstoestellen in- en uitschakelen zodat u steeds uw eigen opgewekte energie optimaal gebruikt.